2015 m. sausio 18 d., sekmadienis
Trinta morkų ir imbiero sriuba su česnakiniais skrebučiais
Reikės:
3,5 didelių morkų (400 g)
1.5 l vandens
1 sultinio kubelio
1 obuolio
1 svogūno
2 cm imbiero gabalėlio
druskos
Skrebučiams:
paprasto batono
česnako
a. Nuskuskite morkas ir obuolį. Šiuos sutarkuokite ir dėkite į verdantį vandenį. Kartu dėkite ir visus kitus ingredientus: smulkintą svogūną, tarkuotą imbierą, druskos. Virti reikia apie 30 min., arba tol, kol morkos ir svogūnai bus minkšti.
b. Tuomet viskas sutrinkite smulkintuvu. Tiekite kartu su apkeptomis batono riekelėmis, įtrintomis česnaku. Galite pagardinti grietinėlė, kad būtų dar sočiau. SKANAUS!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą