2015 m. sausio 18 d., sekmadienis

Trinta morkų ir imbiero sriuba su česnakiniais skrebučiais


Reikės:
3,5 didelių morkų (400 g)
1.5 l vandens
1 sultinio kubelio
1 obuolio
1 svogūno
2 cm imbiero gabalėlio
druskos
Skrebučiams:
paprasto batono
česnako

a. Nuskuskite morkas ir obuolį. Šiuos sutarkuokite ir dėkite į verdantį vandenį. Kartu dėkite ir visus kitus ingredientus: smulkintą svogūną, tarkuotą imbierą, druskos. Virti reikia apie 30 min., arba tol, kol morkos ir svogūnai bus minkšti.

b. Tuomet viskas sutrinkite smulkintuvu. Tiekite kartu su apkeptomis batono riekelėmis, įtrintomis česnaku. Galite pagardinti grietinėlė, kad būtų dar sočiau. SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą