2014 m. gruodžio 29 d., pirmadienis

Beveik tradicinė balta mišrainė su virta mėsa


Reikės:
6 mažesnių bulvių
3 morkų
1 vištienos sultinio kubelio
2 marinuotų agurkų
400 g marinuotų žirnelių
10 cm ilgio poro (maždaug 2 cm skersmens)
200 g virtos mėsos (puikiai tinka vakarykštė :) )
4 v. š. majonezo
1 v. š. krienų
druskos, pipirų


a. Išvirkite bulves ir morkas, kartu su vištienos sultinio kubeliu. Virtas daržoves palikite atvėsti. Tuomet nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Mėsą taip pat smulkiai supjaustykite.

b. Įdėkite visus likusius nurodytus ingridientus ir sumaišykite su majonezu ir krienais, pasūdykite.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą