2014 m. gruodžio 21 d., sekmadienis

"Ežiukai" su varške



Reikės:
250 g miltų
150 g varškės 
1 kiaušinio
30 ml pieno
2 v. š. cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos

a. Išplakite kiaušinį su pienu ir cukrumi. Sumaišykite su miltais ir varške, žiupsneliu druskos. Gerai paminkykite. (Jei kartais varškė buvo labai drėgna, gali tekti pridėti truputį miltų)

b. Tuomet iškočiokite piršto storio pailgas lazdeles ir pjaustykite maždaug 2 cm. Gabaliukus perbraukite per vidinę smulkios tarkos pusę, kad šie gražiai susiriestų ir įgautų iškilimus.



Sudėję į verdantį vandenį pavirkite apie 10 min.

Tiekiau su naminiu saldžiu obuolių marmeladu. SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą