2014 m. gruodžio 7 d., sekmadienis

Raudonieji ryžiai su tunu ir pupelėmis



Reikės:
2/3 stiklinės raudonųjų ryžių
0.5 stiklinės smulkiųjų baltų pupelių
1 skardinės tuno (apie 200 g)
1 morkos
2 pomidorų
1 svogūno
3 didelių skiltelių česnako
2 a. š. kario prieskonių
4 v. š. sojos padažo
druskos

a. Išvirkite ryžius kartu su pupelėmis. Juos reikia virti apie 40-50 min. (Virdami pasūdykite)

b. Keptuvėje apkepkite smulkintą svogūną su smulkintomis morkomis, tuomet sudėkite gabalėliais pjaustytus pomidorus ir susmulkintą tuną. Taip patroškinkite 7 min. Tuomet sudėkite tarkuotą česnaką, išmaišykite. Sudėkite nusunktus ryžius su pupelėmis, įpilkite sojos padažo, kario prieskonių ir gerai išmaišykite, patroškinkite iki 10 min. nuolat pamaišydami.

SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą