2014 m. gruodžio 21 d., sekmadienis

Avižiniai sausainiai Kalėdoms su aguonomis, saulėgrąžomis, razinomis ir meduje skrudintais riešutais


Reikės:
150 avižinių dribsnių
1 kiaušinio
1 v. š. miltų
2 saujų aguonų
1 saujos saulėgrąžų
1 saujos razinų
1 saujos meduje skrudintų riešutų
1 v. š. cukraus
50 ml aliejaus

a. Visus nurodytus ingridientus gerai sumaišykite ir dėkite į sviestu išteptą ar kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kepkite apie 25 min. (gerai stebėkite, kad nepradėtų svilti, mat saulėgrąžos gana jautrios) 175 laipsnių temperatūroje. Leiskite truputį atvėsti ir tik tada pajudinkite. SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą