2014 m. gruodžio 11 d., ketvirtadienis

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais, mandarinais ir razinomis


Reikės: (6 pyragėliams)
1 obuolio (didelio)
2 mandarinų
2 saujų besėklių razinų
3 sluoksniuotos mielinės tešlos lakštų
1 a. š. cinamono
(kiaušinio trynio (deja, šįkart neturėjau, todėl pyragėliai ne tokie išvaizdūs)

  • a. Itin smulkiai supjaustykite obuolį ir mandarinus, juos sumaišykite su razinomis ir cinamonu.

    b. Tešlos lakštus perpjaukite per pusę ir pakočiokite (stenkitės sutekti stačiakampio formą, jei darysite pailgus). Į pakočiotą tešlą dėkite įdaro, užlenkite kraštus ir susukite.
    (Galite formuoti ir kitokias formas, kaip kad nuotraukoje)



    Kepkite apie 20-25 min. 185 laipsnių temperatūroje. SKANAUS!



    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą