2014 m. lapkričio 25 d., antradienis

Varške ir daržovėmis įdarytos cukinijos kiaušinio apvalkale


Reikės:
12 cm geltonosios cukinijos
400 g varškės
1 pomidoro arba kelių mažų
4 česnako skiltelių
1 morkos
0.5 raudonosios parikos
1 poro laiško
2 kiaušinių
druskos
6 a. š. ricottos sūrio
truputį kietojo sūrio


a. Supjaustykite cukinijas 1.5-2 cm storio juostelėmis ir išskobkite vidų.


b. Į varškę sudėkite smulkiai pjaustytą pomidorą, smulkintą porą, morkas ir tarkuotą česnaką. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite. 2/3 sudėkite į išskobtas cukinijas (žinoma, jei tik telpa), kitą dalį paskirstykite aplink cukinijas (kaip kad matote nuotraukoje).



c. Kepkite 180°C temperatūroje apie 15 min., tuomet užliekite plaktu kiaušiniu, užtepkite ricottos sūrio ir kepkite dar 20 min. 


d. Užberkite truputį tarkuoto kietojo sūrio ir pakepkite dar 5 min.


SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą