2014 m. lapkričio 17 d., pirmadienis

Troškinti kopūstai su mėsa


Reikės:
3 bulvių
400 g kiaulienos kumpio
1 svogūno
1 morkos
4 gerų saujų smulkinto šviežio kopūsto
4 šaukštų su kaupu raugintų kopūstų
1 sultinio kubelio
3 skiltelių česnako
3 v. š. pomidorų padažo
druskos, pipirų

a. Supjaustykite mėsą 1 cm kvadratėliais, pasūdykite ir apkepkite keptuvėje su smulkintu svogūnu ir česnaku. Tačiau neiškepkite iki galo, palikite pusžalius.

b. Į verdantį 500 ml vandenį sudėkite griežinėliais pjaustytą morką, šviežius kopūstus, smulkintas bulves, apkeptą mėsą ir ant viršaus raugintų kopūstų. Taip troškinkite 30 min.

c. Tuomet įdėkite gero pomidorų padažo be priedų ir viską išmaišykite. Troškinkite dar kokių 20 min. (Tiesa, priklauso ir nuo jūsų turimų kopūstų šviežumo ir kietumo, kartais reikia mažiau, kartais daugiau). Jei nemėgstate, kai būna skysčio, patroškinkite paskutines minutes atidengę dangtį ir nuolat pamaišydami.



SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą