2014 m. lapkričio 14 d., penktadienis
Burokėlių sriuba su imbieru
Reikės:
3 (virtų) burokėlių (jei nevirti, tereikės ilgiau pavirti)
2 bulvių
1/3 poro
1 morka
1 svogūnas
1.5 cm imbiero šaknies
1 daržovių sultinio kubelio
a. Užvirinkite 1.5 litro vandens su sultinio kubeliu.
b. Sutarkuokite burokėlius ir morkas, supjaustykite svogūną ir porą. Viską sukrėskite į puodą. Itin smulkiai supjaustykite imbierą ir įdėkite kartu. Virkite apie 20 min nuolat paragaudami, ar netrūksta druskos, o gal užsimanysite dar ko pridėti :)
Tiekdami įdėkite grietinės. Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą