2014 m. lapkričio 25 d., antradienis
Kepti varškėtukai su obuoliais ir morkomis
Reikės:
200 g varškės (geriau naminės, nes jei naudosite pirktą, kuri paprastai būna itin drėgna, reikės daugiau miltų)
2 v. š. miltų
1 obuolio
1 mažesnės morkos
1 kiaušinio
druskos, cukraus
a. Varškę sutrinkite su smulkinta morka ir smulkiai tarkuotu obuoliu. Dėkite plaktą kiaušinį ir cukraus pagal poreikį (pati dėjau 2 v. š.). Tuomet berkite miltus, kadangi naudojau naminę varškę, užteko 2 v. š., tačiau Jūs žiūrėkite pagal savo masę.
b. Suformuokite blynelius ir kepkite keptuvėje.
SKANAUS!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą