2015 m. balandžio 15 d., trečiadienis

Pilno grūdo miltų pica su varške ir daržovėmis


Reikės: (dviem didesnėms picoms)
padui:
300 g miltų
200 ml pieno
žiupsnio druskos
Visam kitam:
200 g kaimiškos varškės (ji sausesnė)
3 pomidorų
2 mažesnių ar vieno didelio svogūno
4 skiltelių česnako
100 g alyvuogių
1 v. š. majonezo
4 v. š. pomidorų padažo
1 a. š. saldžiosios paprikos miltelių
džiovinto baziliko
fermentinio sūrio pabarstymui

a. Gerai išminkykite tešlą iš nurodytų produktų ir padalinkite į dvi dalis, iškočiokite.

b. Pomidorų padažą sumaišykite su majonezu ir pertepkite paruoštus picos papločius. Ant jų užberkite pikantišką varškę (ją padarykite taip: įtraiškykite česnakus ir įberkite saldžiosios paprikos miltelių, išmaišykite), sudėkite pjaustytus pomidorus, užberkite baziliko. Tuomet sudėkite svogūnus ir alyvuoges. Kepkite apie 10 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Tuomet užberkite fermentinio sūrio ir pakepkite dar 15 min. SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą