2015 m. gegužės 10 d., sekmadienis
Varškės ir morkų pyragas
Reikės:
500 g varškės
3 didelių morkų
3 kiaušinių
1 v. š. manų kruopų (nebūtina)
4 v. š. cukraus
1 a. š. cinamono
2 a. š. vanilinio cukraus
2 a. š. cinamoninio cukraus
a. Itin smulkiai sutarkuokite morkas, pertrinkite varškę, kiaušinius išplakite ir viską gerai išmaišykite. Įberkite cukraus ir cinamono.
b. Į kepimo formą suberkite manų kruopas, sudėkite pyrago masę, užberkite vanilinio ir cinamoninio cukraus ant viršaus.
Kepkite apie 40 min. 185 laipsnių temperatūroje. SKANAUS!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą