2015 m. birželio 2 d., antradienis
Naminiai kebabai (blynai su faršu ir šviežiomis daržovėmis)
Reikės: (3 porcijos)
6 lietinių blynų
300 g faršo
1 svogūno
saujelės svogūno laiškų
salotų lapų
pomidoro
ridikėlių
Padažui:
česnako
pomidorų padažo
majonezo
a. Atskirai apkepkite faršą su svogūnu.
b. Daržoves nuplaukite ir susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais. Paruoškite padažą.
c. Į lietinius dėkite daržoves, faršą, tuomet padažą ir dar truputį daržovių. Viską suvyniokite ir apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje. SKANAUS!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą