2014 m. spalio 8 d., trečiadienis

Manų košė su obuoliais ir datulėmis, pagardinta medumi ir žiedadulkėmis


Reikės:
400 ml pieno
4 v. š. šaukštų manų košės
1 mažo obuolio
4 džiovintų datulių
1 a. š. medaus
pusės a. š. žiedadulkių
žiupsnelio cinamono

a. Nuplaukite datules ir obuolį. Supjaustykite smulkiais kubeliais (obuolį pjaustykite luptą).

b. Užvirinkite pieną, tuomet suberkite manų kruopas ir gerai išmaišykite, maždaug po minutės, kai košė gerokai išbrinks, sudėkite smulkintą obuolį ir datules. Viską gerai išmaišykite. Dar po minutės įberkite žiupsnelį cinamono ir maišydami pavirkite dar 1 min.

Tiekite su šaukšteliu medaus ir truputį žiedadulkių. SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą