2015 m. kovo 12 d., ketvirtadienis

Trinta aitri burokėlių sriuba


Reikės:
2 l vandens
3 burokėlių (apie 0.5 kg)
1 didesnės morkos
1 didesnio svogūno
1 sultinio kubelio
3 skiltelių česnako
žiupsnelio: džiovinto baziliko ir raudonėlių, kario prieskonių, malto imbiero, aitriosios paprikos miltelių
druskos, pipirų

a. Į verdantį vandenį dėkite stambiai sutarkuotus burokėlius. Šiems jau verdant, apkepkite ir morkas ir svogūnus ir dėkite kartu su burokėliais. Sudėkite visus likusius ingredientus ir išmaišykite. Viską virkite tol, kol burokėliai suminkštės. Tuomet sutrinkite maisto smulkintuvu, įdėkite natūralaus jogurto ir SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą