2015 m. kovo 9 d., pirmadienis
Žirnių sriuba su tunu ir pomidorais
Reikės:
2 l vandens
1 stiklinės nevirtų žirnių
200 g konservuotų pomidorų savo sultyse
100 g konservuoto tuno
1 svogūno
1 morkos
1 sultinio kubelio
1 v. š. sojos padažo
druskos, pipirų
po vieną a. š. saldžiosios ir aitriosios paprikos miltelių
a. Į verdantį vandenį (0.5 l) sudėkite plautus žirnius, juos pavirkite 15 min., tuomet nupilkite likusį skystį ir užpilkite likusiu 1.5 l vandens, sudėkite visus nurodytus sudėtyje ingredientus ir virkite tol, kol žirniai visiškai išvirs. Sutrinkite smulkintuvu. Tiekiau su apkeptu batonu, įtrintu česnakais. SKANAUS!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą