2015 m. kovo 6 d., penktadienis

Varškės ir sausainių pyragas su juodaisiais serbentais ir aguonomis


Reikės:
1 pakelio paprastų sausainių (pvz., "Gaidelio")
50 g sviesto
2 saujų riešutų
200 g varškės
2 kiaušinių
1 a. š. vanilinio cukraus
4 v. š. cukraus
5 a. š. aguonų
2 gerų saujų juodųjų serbentų

žiupsnio kokosų drožlių

a. Sausainius ir riešutus sutrupinkite ir užpilkite lydytu sviestu. Įdėkite plaktą kiaušinį ir erai išmaišykite. Masę dėkite į kepimo formą. Paspauskite.


b. Varškę išmaišykite su cukrumi, aguonomis ir plaktu kiaušiniu. Dėkite į kepimo formą ant sausainių sluoksnio.


c. Galiausiai užberkite serbentų, kokosų drožlių ir kepkite 185 laipsnių temperatūroje apie 40 min. SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą