2015 m. vasario 15 d., sekmadienis

Greitas sausainių ir varškės pyragas su aguonomis


Reikės:
2 pakelių paprastų sausainių
300 g varškės
3 gerų saujų aguonų
pusės citrinos sulčių
2/3 stiklinės cukraus
100 g sviesto
1 kiaušinio

a. Sutrinkite sausainius ir į juos įpilkite lydytą sviestą. 1/3 masės pasidėkite į šalį, o 2/3 išklokite sviestu išteptoje kepimo formoje.

b. Varškės masę ruoškite taip: į varškę sudėkite aguonas, plaktą kiaušinį, cukrų ir išspauskite citrinos sultis. Viską gerai gerai išmaišykite. Dėkite į kepimo formą ant sausainių sluoksnio.

c. Galiausiai užberkite 1/3 sausainių masės ir kepkite 185 laipsnių temperatūroje apie 45 min. SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą