2015 m. vasario 27 d., penktadienis

Makaronų apkepas su daržovėmis ir trijų rūšių sūriais


Reikės:
200 g pilno grūdo makaronų
1 morkos
1 svogūno
200 g Briuselio kopūstų
3 didelių česnako skiltelių
50 g fermentinio sūrio
100 g varškės sūrio
50 g pelėsinio sūrio
1 a. š. saldžiosios paprikos miltelių
1 a. š. kario prieskonių
druskos, pipirų

a. Išvirkite makaronus.

b. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite, kai jie pasidarys skaidrūs, įdėkite tarkuotą morką ir pasmulkintus Briuselio kopūstus, įpilkite 2 v. š. vandens ir patroškinkite. Įspauskite česnaką.

c. Į kepimo formą sudėkite virtus makaronus ir gerai išmaišykite su pelėsiniu ir varškės sūriu. Įdėkite keptas daržoves, prieskonius ir viską labai gerai išmaišykite. Ant viršaus užtarkuokite fermentinį sūrį ir kepkite 185 laipsnių temperatūroje 15-20 min. SKANAUS!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą