2015 m. vasario 27 d., penktadienis

Varškės ir sausainių pyragas su raudonaisiais serbentais ir apelsinu


Idealus mėgstantiems saldžiai rūgščius pyragus
Reikės:
1 pakelio paprastų sausainių (pvz., "Gaidelio")
100 g sviesto
2 saujų riešutų
200 g varškės
1 kiaušinio
1 a. š. vanilinio cukraus
4 v. š. cukraus
pusės apelsino
2 gerų saujų raudonųjų serbentų

a. Sausainius ir riešutus sutrupinkite ir užpilkite lydytu sviestu. Gerai išmaišykite ir dėkite į kepimo formą. Paspauskite.

b. Varškę išmaišykite su cukrumi ir kiaušiniu. Dėkite į kepimo formą ant sausainių sluoksnio.

c. Apelsino puselę supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant varškės sluoksnio.

d. Galiausiai užberkite serbentų ir kepkite 185 laipsnių temperatūroje apie 40 min. SKANAUS!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą