2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis
Pieniška sriuba su bulvėmis, morkomis ir žirneliais
Reikės:
1 l vandens
200 ml pieno
4 bulvių
1 didelės morkos
1 stiklinės žalių žirnelių
1 svogūno
3 skiltelių česnako
1 sultinio kubelio
druskos, pipirų
a. Užkaitinkite vandenį, tuomet sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, griežinėliais pjaustytas morkas, žirnelius, sultinio kubelį, smulkintą svogūną ir česnakus. Viską virkite kol bulvės suminkštės. Tuomet supilkite pieną, jie trūksta sūrumo, pasūdykite, įberkite pipirų.
b. Išvirus visoms daržovėms, jas pagrūskite. Tiekti galite su trupučių sviesto. SKANAUS!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą