2014 m. rugsėjo 12 d., penktadienis

Obuolių pyragas su kakaviniu varškės sluoksniu



Reikės:
4-5 didelių obuolių
100 ml aliejaus
125 g cukraus (jei obuoliai saldoki, dėti mažiau)
2 šaukštelių vanilinio cukraus
2 kiaušinių
190 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
200 g varškės
2 a. š. kakavos
cinamono pabarstymui

Recepto mintis: http://pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/2010/09/obuoliu-pyragas.html

a. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite obuolius (pati kitą kartą bandysiu stambiai tarkuoti, gal bus šlapesnis).

b. Išplakite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Miltus pirmiausia sumaišykite su kepimo milteliais ir tada suberkite į kiaušinių masę. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.

c. Varškę sumaišykite su kakava.

d. Į kepimo formą įdėkite kepimo popieriaus ir sluoksniuokite pyragą taip: kiaušinių ir miltų masė, varškės masė ir smulkinti obuoliai ant viršaus. Viską paspauskite, pabarstykite cinamonu.





Viską kepkite apie 30 min 185 laipsnių temperatūroje. SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą