2014 m. rugsėjo 12 d., penktadienis

Varške ir daržovėmis įdarytos cukinijos




Reikės:
1 didelės geltonos cukinijos
300 g varškės
1 didelio pomidoro arba kelių mažesnių

4 česnako skiltelių
saujos brokolių
1 mažesnės morkos
1 poro laiško
druskos
kietojo sūrio pabarstymui
bazilikų lapelių
Padažui: 2 v. š. grietinės, 1/4 minkšto pomidoro, druskos

a. Supjaustykite cukinijas 1-1.5 cm storio juostelėmis ir išskobkite vidų.

b. Į varškę sudėkite smulkiai pjaustytą pomidorą, smulkintus brokolius, morkas ir tarkuotą česnaką. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Sudėkite į išskobtas cukinijas.




Kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min., tuomet užberkite sūrio ir pakepkite dar 10 min. 

c. Padažui susmulkinkite pomidorą ir sumaišykite su grietine ir druska.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą