2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Cukinijų ir parmezano traškučiai (kepti orkaitėje)


Reikės:
100 g parmezano
200 g cukinijų (po 100 g žalios ir geltonos)
pipirų

Idėjos šaltinis: http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2014-01-09-skanaus-parmezano-ir-cukiniju-traskuciai/112432

a. Itin smulkiai sutarkuokite cukinijas.

b. Nusunkite visą jose esantį skystį (jo bus tikrai daug). Sumaišykite su tarkuotu parmezano sūriu ir pipirais.

c. Dėkite po arbatinį šaukštelį į kepimo formą ir išlyginkite kaip labai ploną blynelį (kaip matote nuotraukoje, pirmą kartą naudojau kepimo popierių, bet daugiau jo nenaudočiau, nes šiek tiek prilipo).

Kepkite 185°C temperatūroje apie 10 min. (arba kol galiukai gražiai paruduos). Skaniausia valgyti dar šiltus, bet ne ką tik ištrauktus iš orkaitės. SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą