2014 m. rugpjūčio 28 d., ketvirtadienis
Morkomis ir brokoliais įdaryti pievagrybiai
Reikės:
10 pievagrybių
1 morkos
saujos brokolių
2 skiltelių česnako (jei mėgstate, galite ir daugiau)
druskos, pipirų
fermentinio sūrio
a. Labai smulkiai sutarkuokite morkas ir susmulkinkite brokolius. Juos sumaišykite, įberkite druskos, pipirų ir kitų norimų prieskonių. Taip pat sudėkite tarkuotą česnaką. Gerai išmaišykite.
b. Išpjaukite pievagrybių kotelius. Į juos šaukštu sudėkite paruoštą daržovių įdarą.
Kepkite 185 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Gausiai apibarstykite sūriu ir pakepkite dar 5 min. SKANAUS!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą