2014 m. rugpjūčio 28 d., ketvirtadienis

Morkomis ir brokoliais įdaryti pievagrybiai


Reikės:
10 pievagrybių
1 morkos
saujos brokolių
2 skiltelių česnako (jei mėgstate, galite ir daugiau)
druskos, pipirų
fermentinio sūrio

a. Labai smulkiai sutarkuokite morkas ir susmulkinkite brokolius. Juos sumaišykite, įberkite druskos, pipirų ir kitų norimų prieskonių. Taip pat sudėkite tarkuotą česnaką. Gerai išmaišykite.

b. Išpjaukite pievagrybių kotelius. Į juos šaukštu sudėkite paruoštą daržovių įdarą.

Kepkite 185 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Gausiai apibarstykite sūriu ir pakepkite dar 5 min. SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą