2014 m. rugpjūčio 18 d., pirmadienis

Varške ir pomidorais įdarytos cukinijos


Reikės:
1 žalios cukinijos
1 geltonos cukinijos
300 g varškės
1 didelio pomidoro arba kelių mažesnių
1 didelės česnako skiltelės
druskos
fermentinio sūrio pabarstymui

a. Supjaustykite cukinijas 1-1.5 cm storio juostelėmis ir išskobkite vidų.

b. Į varškę sudėkite smulkiai pjaustytą pomidorą, tarkuotą česnaką ir įtarkuokite (burokine tarka) abiejų cukinijų galiukus, kurie liko ir netiko išskobimui. 

c. Viską sumaišykite ir dėkite į išskobtas cukinijas.

Kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min., tuomet užberkite sūrio ir pakepkite dar 10 min. Patiekite su kokiu pikantišku padažu (pati tiekiau su trintų pomidorų, agurkų ir majonezo padažu (receptą galite rasti skiltyje "padažai")).
SKANAUS!
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą