2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Spagečiai su faršu ir pomidorų, agurkų ir cukinijų padažu



Reikės:
geros saujos nevirtų spagečių
200 g faršo
dviejų vos į saują telpančių minkštų pomidorų
pusės agurko be odelės
2 cm pločio žaliosios cukinijos griežinėlio
2 cm pločio geltonosios cukinijos griežinėlio
4 skiltelių česnakų (jei patinka, ir daugiau)
druskos
saldžiosios paprikos miltelių
aitriosios paprikos miltelių
pipirų

a. Išvirkite spagečius.

b. Atskirai pakepinkite faršą (nepamirškite pasūdyti).

c. Nulupkite pomidorus ir gerai sutrinkite. Tuomet dėkite į gilią keptuvę ir palikite 5 min troškintis. Tuo metu stambia tarka sutarkuokite agurką be odelės ir cukinijų griežinėlius. Viską sudėkite kartu su pomidorais ir dar patroškinkite apie 10 min. Tuomet įdėkite tarkuoto česnako ir įvairius prieskonius, išmaišykite. Patroškinkite dar kokias 8 min.


d. Galiausiai padažą supilkite ant spagečių, taip pat sudėkite keptą faršą ir viską gerai išmaišykite. SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą