2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Cukinijų traškučiai (kepti keptuvėje)


Reikės:
vienos žaliosios cukinijos
2 šaukštų krakmolo
2 šaukštų miltų
lašo druskos
pipirų
sūrio pabarstymui (nebūtina, bet skaniau)

Idėja paimta iš: http://www.beatosvirtuve.lt/blog/recipes/cukiniju-chipsai-arba-lazdeles/

a. Cukiniją supjaustykite norimo ilgio lazdelėmis ir pabarstykite druska. Taip palikite 5 min pasibūti.

b. Sumaišykite miltus su krakmolu. Tame mišinyje apvoliokite cukinijų lazdeles ir dėkite į labai įkaitusią keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių. Ištraukę iš keptuvės apibarstykite sūriu. SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą