2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis
Cukinijų traškučiai (kepti keptuvėje)
Reikės:
vienos žaliosios cukinijos
2 šaukštų krakmolo
2 šaukštų miltų
lašo druskos
pipirų
sūrio pabarstymui (nebūtina, bet skaniau)
Idėja paimta iš: http://www.beatosvirtuve.lt/blog/recipes/cukiniju-chipsai-arba-lazdeles/
a. Cukiniją supjaustykite norimo ilgio lazdelėmis ir pabarstykite druska. Taip palikite 5 min pasibūti.
b. Sumaišykite miltus su krakmolu. Tame mišinyje apvoliokite cukinijų lazdeles ir dėkite į labai įkaitusią keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių. Ištraukę iš keptuvės apibarstykite sūriu. SKANAUS!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą