2014 m. rugpjūčio 7 d., ketvirtadienis

Šviežios bulvės su svogūnų laiškų ir vištienos padažu

Reikės:
1 kg šviežių bulvių (kuo smulkesnės, tuo skaniau)
2 saujų svogūnų laiškų
200 g vištienos krūtinėlės
3 šaukštų natūralaus jogurto (galima ir grietinės)
žiupsnelio druskos
aliejaus

a. Pirmiausia išvirti šviežias bulves (viriau be lupenų).

b.  Toliau pakepinti labai smulkiai pjaustytą vištienos krūtinėlę. Jai apkepus, sudėti pjaustytus svogūnų laiškus.

c. Viską apkepus iki norimo minkštumo, sudėti jogurtą ir viską gerai išmaišyti.

d. Padažą sudėti ant bulvių ir SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą